InnoTools on erikoistunut sähköstaattisten tuotteiden valmistamiseen. Valmistamme sähköstaattisia viestilappuja, valkotauluja ja painoarkkeja. Myymme tuotteitamme sekä omalla Innox Notes -tuotemerkillämme että valmistamme tuotteita myös kansainvälisten jälleenmyyjien omille tuotemerkeille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Turun tehtaalla ja tuotantoketjumme on Suomessa. InnoToolsin tuotteita myydään yli 30:ssä maassa ja päämarkkina-alueitamme ovat Keski-Eurooppa (erityisesti Saksa), Pohjoismaat ja Yhdysvallat.

Sähköstaattiset viestilaput

Sähköstaattiset viestilappumme pysyvät kiinni kaikissa tasaisissa pinnoissa staattisen sähkön avulla. Ne pysyvät kiinni molemmin puolin koko pinta-alaltaan, mikä tekee niistä perinteisiin liimalla kiinnitettäviin muistilappuihin nähden käytännöllisempiä, monikäyttöisempiä ja pitkäkestoisempia. Lappuihimme voi kirjoittaa lyijykynillä, mustekynillä, tusseilla ja täten ne mahdollistavat luovan tilan luomisen asiakkaan haluamaan paikkaan.

Muut tuotteet

Viestilappujen lisäksi valmistamme staattisella sähköllä kiinnittyvää painomateriaalia, jota käytetään myymälämarkkinointiin, suurkuvatulostukseen ja sisustusratkaisuihin. Käytännössä mikä tahansa kuva voidaan painaa tai tulostaa sähköstaattiselle materiaalille ja materiaali sähköistyy, kun se irrotetaan taustapaperistaan. Tulostettu sähköstaattinen kuva kiinnittyy kaikkiin tasaisiin pintoihin, kuten ikkunoihin, seiniin, peileihin tai oviin, eikä vahingoita arkojakaan pintoja. InnoTools ei siis tulosta itse tehtaallamme, vain myymme raaka-ainetta (sekä painorullia että -arkkeja) painotaloille tai yrityksille, jotka tulostavat haluamansa käyttökuvat omilla UV,- offset-, digi- tai laser-tulostimillaan.

Tutustu tuotteisiimme

Ota yhteyttä

Innox-Notes by InnoTools Oy
Y-tunnus 2735921-6
Lemminkäisenkatu 36
20520 Turku
Suomi

Soita: +358400654753
Lähetä sähköpostia: jukka@innotools.fi
www.innotools.fi