search

Innox Whiteboard A1 (20 pcs)

35,90 €
Sisältää alv:n

Staattisella sähköllä kiinnittyvillä Innox Whiteboard -valkotauluilla voit järjestää kokouksen missä tahansa! Loistava tuote muun muassa seminaareihin, kokouksiin, esityksiin, aivoriihiin, suunnitteluun ja ideointiin. Suosittelemme, että kirjoitat valkotauluihin vesiliukoisella tussilla, jotta voit pyyhkiä tekstit pois tarvittaessa. Myös muut Innox-tuotteet toimivat erinomaisesti valkotaulujen kanssa.

Tuote sisältää yhteensä 20 kappaletta A1-kokoisia valkotauluja.

Aloita valitsemalla määrä:

Toimituskulut:

Tuotteen toimituskulut ovat 4,90 €. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 49 € tilauksiin.

Lisätietoja:

Yritykset voivat tilata Innox-tuotteita myös laskulle ottamalla yhteyttä sähköpostilla: jukka@innotools.fi tai puhelimitse numerosta +358 400 654 753.

Määrä

 

24/7 tilaukset suoraan Turun tehtaaltamme

 

Nopeat toimitukset Suomeen ja ulkomaille

Staattisella sähköllä kiinnittyvät Innox Whiteboard -valkotaulut on valmistettu polypropeenikalvosta InnoTools Oy:n tehtaalla Turussa. Polypropeenikalvon pintaan on kehitetty erikoispinnoite, jotta siihen saadaan pysyvä sähkölataus. Suosittelemme, että kirjoitat valkotauluihin vesiliukoisella tussilla, jotta voit pyyhkiä tekstit pois tarvittaessa. Myös muut Innox-tuotteet toimivat erinomaisesti valkotaulujen kanssa.

Innox Whiteboard -valkotaulut eivät sisällä liimaa, vaan ne pysyvät kiinni sähkövarauksen avulla. Valkotaulut kiinnittyvät lähes kaikkiin tasaisiin pintoihin, kuten metalliin, lasiin, korkkitauluihin, tiiliin, tekstiileihin, nahkaan ja kiveen. Niitä voi siirtää vapaasti eivätkä ne tahraa pintoja. 

Sähköstaattiset Innox Whiteboard -valkotaulut sopivat erinomaisesti ideoiden ja projektien visualisointiin. Ne ovat erinomainen projektienhallintatyökalu, joiden avulla voit tehdä mistä tahansa työtilasta tehokkaamman ja tuottavamman sekä pystyt järjestämään palavereja, kokouksia, konferensseja, aivoriihiä, työpajoja, koulutuksia ja kursseja haluamassasi tilassa. Kaikki Innox-tuotteet valmistetaan Suomessa. 

50 Tuotteet

Saatat pitää myös

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.