Innox Notes A5 5-pack
search
  • Innox Notes A5 5-pack

Innox Notes A5 5-pack

33,90 €
Sisältää alv:n

A5-tuotteet (koko 14,8 x 21 cm) myydään viiden kappaleen moniväripakkauksessa, jolloin yksi pakkaus sisältää yhteensä 250 eriväristä sähköstaattista liuskaa (50 liuskaa kaikkia seuraavia värejä: keltainen, pinkki, oranssi, sininen ja vihreä).

Sähköstaattiset Innox Notes -lehtiöt ovat seuraavan sukupolven lehtiöitä, jotka pysyvät kiinni missä tahansa tasaisella pinnalla ja joita voidaan siirtää vapaasti jättämättä tahroja.  

Aloita tilaus valitsemalla moniväripakkauksien määrä ja sitten lisää tuote ostoskoriin. 

Toimituskulut:

Tuotteen toimituskulut ovat 4,90 €. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 49 € tilauksiin.

Lisätietoja:

Yritykset voivat tilata Innox-tuotteita myös laskulle ottamalla yhteyttä sähköpostilla: jukka@innotools.fi tai puhelimitse numerosta +358 400 654 753.

Määrä

 

24/7 tilaukset suoraan Turun tehtaaltamme

 

Nopeat toimitukset Suomeen ja ulkomaille

Staattisella sähköllä kiinnittyvät Innox Notes -muistilaput on valmistettu polypropeenikalvosta InnoTools Oy:n tehtaalla Turussa. Polypropeenikalvon pintaan on kehitetty erikoispinnoite, jotta siihen saadaan pysyvä sähkölataus. Kyseinen pinnoite mahdollistaa useilla erilaisilla kynillä kirjoittamisen. Voit kirjoittaa lappuihin erilaisilla tusseilla, mustekynällä, lyijykynällä tai tarvittaessa jopa metallinpalalla kuten avaimilla. Lisäksi tuotteen taustapuolen voi pyyhkiä vesiliukoisilla tusseilla kirjoitettaessa.

Innox Notes muistilaput eivät sisällä liimaa, vaan ne pysyvät kiinni sähkövarauksen avulla. Muistilaput kiinnittyvät lähes kaikkiin tasaisiin pintoihin, kuten metalliin, lasiin, korkkitauluihin, tiiliin, tekstiileihin, nahkaan ja kiveen. Niitä voi siirtää vapaasti eivätkä ne tahraa pintoja. 

Sähköstaattiset Innox Notes -tuotteet erovat suuresti perinteisistä Post-It lapuista ja sopivat erinomaisesti ideoiden ja projektien visualisointiin. Ne ovat erinomainen projektienhallintatyökalu, esimerkiksi Kanban-, Agile-, Lean- ja Scrum-seinille. Lappujen avulla voit tehdä mistä tahansa työtilasta tehokkaamman ja tuottavamman ja pystyt järjestämään palavereja, kokouksia, konferensseja, aivoriihiä, työpajoja, koulutuksia ja kursseja haluamassasi tilassa. Kaikki Innox-tuotteet valmistetaan Suomessa. 

47 Tuotteet

Saatat pitää myös

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.