Projektipaketti XXL
search
  • Projektipaketti XXL

Projektipaketti XXL

99,90 €
Sisältää alv:n

Innox Projektipaketti XXL yhdistää sähköstaattisen Innox Whiteboard -valkotaulun, 10x7 cm 5-pack, 10x10 cm 5-pack sekä 20x10 cm 5-pack -moniväripakkaukset samassa kätevässä paketissa.

Projektipaketti XXL sisältää yhteensä 20 sähköstaattista A1-kokoisia (59,4 x 84,1 cm) valkotaulua, 500 liuskaa 10x7 cm, 10x10 cm ja 20x10 cm kokoisia sähköstaattisia viestilappuja viidessä eri värissä (100 kpl keltaisia, vihreitä, pinkkejä, sinisiä ja oransseja).

Toimituskulut:

Paketin hinta sisältää toimituskulut. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 49 € tilauksiin.

Lisätietoja: 

Yritykset voivat tilata Innox-tuotteita myös laskulle ottamalla yhteyttä sähköpostilla: jukka@innotools.fi tai puhelimitse numerosta +358 400 654 753.

Määrä

 

24/7 tilaukset suoraan Turun tehtaaltamme

 

Nopeat toimitukset Suomeen ja ulkomaille

Staattisella sähköllä kiinnittyvät Innox Whiteboard -valkotaulut ja Innox Notes -muistilaput on valmistettu polypropeenikalvosta InnoTools Oy:n tehtaalla Turussa. Polypropeenikalvon pintaan on kehitetty erikoispinnoite, jotta siihen saadaan pysyvä sähkölataus. Voit kirjoittaa viestilappuihin haluamallasi kynällä, mutta suosittelemme, että kirjoitat valkotauluihin vesiliukoisella tussilla, jotta voit pyyhkiä tekstit pois tarvittaessa. Innox-valkotaulut ja -muistilaput eivät sisällä liimaa, vaan ne pysyvät kiinni sähkövarauksen avulla. Valkotaulut kiinnittyvät lähes kaikkiin tasaisiin pintoihin, kuten metalliin, lasiin, korkkitauluihin, tiiliin, tekstiileihin, nahkaan ja kiveen. Niitä voi siirtää vapaasti eivätkä ne tahraa pintoja. 

Sähköstaattiset Innox-tuotteet sopivat erinomaisesti ideoiden ja projektien visualisointiin. Ne ovat erinomainen projektienhallintatyökalu, joiden avulla voit tehdä mistä tahansa työtilasta tehokkaamman ja tuottavamman sekä pystyt järjestämään palavereja, kokouksia, konferensseja, aivoriihiä, työpajoja, koulutuksia ja kursseja haluamassasi tilassa. Kaikki Innox-tuotteet valmistetaan Suomessa. 

99 Tuotteet

Saatat pitää myös

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.