Innox Notes 10x10 cm 3-pack
search
  • Innox Notes 10x10 cm 3-pack

Innox Notes 10x10 cm 3-pack

17,90 €
Sisältää alv:n

Tuotteet myydään kolmen kappaleen pakkauksissa, jolloin yksi Innox Notes 10x10 cm 3-pack sisältää yhteensä 300 samanväristä sähköstaattista liuskaa. Värivaihtoehdot: keltainen, pinkki, oranssi, sininen ja vihreä 

Sähköstaattiset Innox Notes -viestilaput ovat seuraavan sukupolven viestilappuja, jotka pysyvät kiinni missä tahansa tasaisella pinnalla ja joita voidaan siirtää vapaasti jättämättä tahroja.  

Aloita tilaus valitsemalla väri sekä määrä ja sitten lisää tuote ostoskoriin. 

Toimituskulut:

Toimituskulut ovat 4,90€. Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin.

Lisätietoja:

Yritykset voivat tilata Innox-tuotteita myös laskulle ottamalla yhteyttä sähköpostilla: jukka@innotools.fi tai puhelimitse numerosta +358 400 654 753.

Väri:: Keltainen
Määrä

 

24/7 tilaukset suoraan Turun tehtaaltamme

 

Nopeat toimitukset Suomeen ja ulkomaille

Staattisella sähköllä kiinnittyvät Innox Notes -muistilaput on valmistettu polypropeenikalvosta InnoTools Oy:n tehtaalla Turussa. Polypropeenikalvon pintaan on kehitetty erikoispinnoite, jotta siihen saadaan pysyvä sähkölataus. Kyseinen pinnoite mahdollistaa useilla erilaisilla kynillä kirjoittamisen. Voit kirjoittaa lappuihin erilaisilla tusseilla, mustekynällä, lyijykynällä tai tarvittaessa jopa metallinpalalla kuten avaimilla. Lisäksi tuotteen taustapuolen voi pyyhkiä vesiliukoisilla tusseilla kirjoitettaessa.

Innox Notes muistilaput eivät sisällä liimaa, vaan ne pysyvät kiinni sähkövarauksen avulla. Muistilaput kiinnittyvät lähes kaikkiin tasaisiin pintoihin, kuten metalliin, lasiin, korkkitauluihin, tiiliin, tekstiileihin, nahkaan ja kiveen. Niitä voi siirtää vapaasti eivätkä ne tahraa pintoja. 

Sähköstaattiset Innox Notes -tuotteet erovat suuresti perinteisistä Post-It lapuista ja sopivat erinomaisesti ideoiden ja projektien visualisointiin. Ne ovat erinomainen projektienhallintatyökalu, esimerkiksi Kanban-, Agile-, Lean- ja Scrum-seinille. Lappujen avulla voit tehdä mistä tahansa työtilasta tehokkaamman ja tuottavamman ja pystyt järjestämään palavereja, kokouksia, konferensseja, aivoriihiä, työpajoja, koulutuksia ja kursseja haluamassasi tilassa. Kaikki Innox-tuotteet valmistetaan Suomessa. 

98 Tuotteet

Saatat pitää myös

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.